vineri, decembrie 11, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Salve.
Cred ca faza de mai jos poate fi declarata fara probleme faza zilei. Se intampla Live la TV::)))) Nu ma pot opri din ras... Aveti bicicleta?Pe cine pacalim azi?Zambiti va rog! Tu razi mai frumos... ? :)))3 modalitati de a dovedi ca esti baut la volan.... :)))Idioti in actiune:

Cum poti sa iti dai autogol intr-un mod fara de egal?De cand nu v-ati mai dat pe leagan?!Ce tinerete frumoasa am avut....
Ce ti-e si cu tehnologia asta. Cum se prezinta mai nou la facultate studentii?!Sau ce ceasuri au mai aparut in lume.... Ce dementi... :)))
Se intampla vara trecuta in Rusia:Bonusul de azi bate filmul sau teatru pentru ca clipul urmator e mai tare ca o piesa de teatru. Recunosc ca eram tentat sa o invat si eu pe Giulia lucrul acesta....Si tot despre bebei. Rasul poate fi contagios:La finalul pastilei o dedicatie muzicala-parodie, de la Bazi pentru gripa porcina, puya, hora, kamelia si restu` trupei din romania si din liceu...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România