marți, decembrie 08, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Bun gasit la o noua pastila de ras. Divertisment, lucruri funny si un bebel inger pentru inceput. Viitor luptator de wrestling.O farsa... invatati sa le faceti k lumea... :)))Si-a cumparat 2 benzi... :)))Idioti in actiune:Pe bune de nu... scaunu` e de vina.Kung Fu.... beutura bat`o vina, inca teoria se stie da` practica il omoara! :)))))O olimpica la aruncarea greutatilor... :)))Sau...Si tot din sport, tipu` de mai jos se crede GOD pe teren.. priviti ce face... Partea funny e ca el isi vede de treaba si nimeni nu-l ataca...Si din aceeasi categorie:Tragic...La final animale. Avem poluare de toate felurile asa ca animalele cuibaresc si ele pe unde mai pot.Bonusul de azi. Aventuri la pescuit! :))) E pe bune...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România