joi, decembrie 24, 2009

Pastila Zilnica de Ras! - 25 Decembrie 2009

Merry Christmas! :)))) Mai mult sau mai putin funny...Bancuri si urari cu Mos Craciun au fost o gramada.... la fel si fapte! Insa ce nu stiati va arat eu acum....... Ce facea Mosu` in ajun de Craciun?!O prietena inselata de Craciun:Alte efecte ale Craciunului.. Priviti finalul si pregatiti-va scutecul mai amuzant de atat nu se poate:Mata blanda ... reactioneaza neasteptat! :))Dupa atata ospat de Craciun... facem putina miscare?!Joaca cineva Mario?Si ursuletii Panda pot fi amuzanti... :))A vrut sa fie vedeta:Live de la TV:Cei mai amuzanti copii de pe mapamond sunt aici, in Pastila Zilnica de Ras!Asa ceva n-ati mai vazut la un TIR:Un salt mortal...Cum se mai fura pe dincolo:Ultimul dans pentru 3 broaste:Asta da nunta... :)))))Si tot un dans special:La final o colinda de la INNA...

INNA - O ce veste minunataMult mai multe colinde in rubrica speciala dedicata Craciunului, mai jos....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România