duminică, decembrie 27, 2009

Noi inventii...

Va prezint si azi, noi inventii aparute de curand.
ABB FlexPicker este cel mai rapid robot industrial din lume.. Ii vedem performantele mai jos:Faceti cunoastinta cu RISE, singurul robot care poate escalada orice tip de perete. Are un sfert de metru, 2 kg, 6 picioare si inainteaza cu 0,3 metri pe secunda.O alta inventie revolutionara. Fiinta Cyborg... da deja exista. Insectele au fost deja transformate in cyborgi:O diversitate de roboti, utili mai ales in armata:O noua inventie de la japonezi... La ce mai e bun un cooler? La ventilatia ta....Sau... sutienul multifunctional:Si tot ei... cu o sugativa la sub brat... :)))Cel mai mare camion Dodge a fost construit in mijlocul desertului din Iran. De 64 de ori mai mare decat originalul... are mini hotel in el.. :))O noua inventie McDonalds:La final ceva retro dar de actualitate. Un bradut din aluminiu ce a fost invenantat in anul 1960 si care isi shimba singur ornamentul si culoarea in functie de culoarea cu care este luminat.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România