marți, decembrie 29, 2009

Faceti si voi ca ei.....

Credeti ca va tine?! :)) Azi o editie grandioasa in sensul adevarat al cuvantului.
O echipa traznita... canta dar nu oricum! Se poate doar cu ajutorul sunetelor de la o masina, un Jeep mai exact si asta LIVE?!

Techno JeepRamanem la muzica. E simplu sa dansezi ca Michael Jackson...Si daca tot am vorbit de raposatu`... Se poate canta Billie Jean la acordeon?Bun si daca am ajuns pe strada sa-i vedem pe amatori, o alta performanta live cu scule improvizate:Cred ca era zugrav si avea pauza de masa iar patronu` e in criza si nu i-a oferit tichetul de masa. :))) Face si el un ban cinstit pentru pachet! :)))

Revine step-ul...O interpretare alcoolica:Pentru pasionatii de fotbal:Un alt tip de sport. L-ati mai vazut pana acum?Si apropos.. de patroni. Cat de mandri sunt patronii barului unde muncesc cei din echipa perfecta!? Asa ceva chiar ca n-ati mai vazut...Iata si lovitura perfecta:Ai bilet de intrare sa te dai cu trenuletul dar tu ce faci? Iti etalezi talentul de parkour-ist:Inclin sa cred ca e trucaj. Ce... nu se poate? Filmul cu Basescu si copilul ce a fost?:)) Taietorul de lemne:Cai putere si adrenalina, unii dintre voi ar zice si... o mare doza de prostie dar daca tipu` e cascador si nu amator?!Rahat... Priviti aici adrenalina 100%:

Cu siguranta asa ceva n-as face...Surf, sky sau...Recunosc, piciul de mai jos danseaza mai bine ca mine! Nu ca as fi dansat vreodata hip hop... :))))Toata casa... un cadou pentru tine!Hai sa na ne mai si amuzam dupa atata seriozitate, cu ceva trucat dar ce pare a fi real...

1 comentarii:

Anonim spunea...

Astia is nebuni cu totii

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România