joi, noiembrie 05, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Azi haz de necaz, faze funny si multa muzica....
Sa incepem asadar. Ati mai vazut ratare mai mai mare ca aceasta? Asta ca sa fim in pas cu moda acestor zile... unde fotbalul e la putere. Ma abtin pentru celelalte echipe romanesti pentru ca nu mai stiu daca sa le dau sau nu sanse, pana una alta sansa tre` sa si-o creeze ele dar echipei Unirea Urziceni imi permit sa-i transmit felicitarile mele. :))Tipu` urmator desi pare, nu e chiar stapan pe el... :)))Si tot despre gafe ce se tin lant:

Vedem si 2 farse noi:

Mai taie-ti copitele...Atentie, nu vreau sa va dau idei... :))))Ioi.. si tot de...Sa ne intelegem. Se intampla si la case mai mari..Parintii unde sunt?La final, spatiu rezervat pisicutelor, punct ochit - punct lovit.Oare ce multifunctionala o fi asta? se intreaba pisicuta atomica! :)))Iar ca bonus, 2 compilatii de clipuri pline de fun.0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România