sâmbătă, noiembrie 14, 2009

Jocul Zilei - Hacuieste-ti bossu` :))

Jocul asta e pe placul tuturor cu siguranta si va invit sa-l jucati pana va eliberati de toate energiile negative cu care v-a incarcat tata vost la job!
Chiar daca in viata de zi cu zi, poate nici macar 1% din voi nu ar face nimic criminal asupra sefului, cand e vorba de spatiul virtual... aici situatia se schimba covarsitor... procentul ajungand aproape de 100% caci cine nu-si doreste macar o data sa-i rupa gatu` sefului... :)) Aveti unda verde! E simplu, folositi doar mouse-ul. Trebuie sa descoperiti cele 17 modalitati de a-ti termina sefu` dupa care iar si iar ... la birou si nu numai.
Distractie placuta! Aveti voie pana luni, dupa care la... lucru si la tzucat de parte dorsala... asa cum ii place oricarui sef. :)))

doodie<

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România