miercuri, noiembrie 11, 2009

Basescu vs. pupincuristi de Moguli

Nu de putine ori ma intrebam de ce Basescu nu-i ataca si el pe cei din trusturile de presa care toata ziua nu fac nimic altceva decat sa gaseasca subiecte pentru a lovi in Presedinte.
Toate au mers pana la un punct, adica pana in campania asta electorala deoarece Traian Basescu si staff-ul de campanie au creat un raspuns-parodie, in prima instanta la pupincuristii de la Antena1,2,3,4,5,6 si cate o mai vrea sa aiba Voiculescu. Uitandu-ma la aceste clipuri mi-am dat seama ca e cea mai buna arma pe care a gasit-o... Stim o vorba: Orice pasare pe graiul ei piere. Ei bine Basescu tocmai cu penibilismul regasit la televiziunile voiculesciene, contra-ataca. Poate asa vad si baietii de la aceste televiziuni cat sunt de penibili si cat sunt de exagerati in fiecare zi... Domnu` Gadea, Domnu` Mircea Badea sau Domnu` Stan, vi se pare penibile parodiile? De ce ca exact asa sunt emisiunile voastre.. :)))
Ok si ca sa pun punctul pe I, eu o sa votez cu Basescu domle`, unu la mana ca n-am altu` mai bun si 2 la mana.. niciun alt presedinte nu a indraznit sa faca ce a facut el si nu cred ca e normal sa ma intrebati ce a facut pentru ca stiti destul de bine voi astia care le stiti pe toate. A fost si e singurul presedinte care a indraznit sa intre in ei, in mafia politicianista, cel putin asa vede lucrurile un simplu cetatean al acestei tari, platitor si el de taxe si impozite pe care il intereseaza ca daca e rau sa o duca rau si cei de sus iar daca mie imi este bine nu ma intereseaza cum e la ei. Asta inseamna sa fii un bun politician dupa parerea mea, sa fii in rand cu simplul cetatean.
Toata stima pentru un parlamentar din circumscriptia mea, de care aud la tot pasul si care dovedeste ca ii pasa de hunedoreni, Viorel Arion e numele lui si se implica nu numai in parlament ci si in teritoriu, in judetul Hunedoara. De restu` parlamentarilor nici ca am mai auzit de la alegeri. Unde au fost? Unde sunt? Cu siguranta nu tin cura de slabire ca tot poporul roman.
Cu siguranta si la voi in judet sunt asemenea cazuri de oameni capabili care merita votul in continuare la orice ora. Este si cazul lui Basescu. De ce e atacat? Pentru ca a indraznit sa faca ce alt presedinte nu a facut. Parlamentarii si oamenii influenti mai trebuie sa revina cu picioarele pe Pamant si sa nu creada ca toata tara asta bogata dar plina de oameni nevoiasi e la picioarele lor.
Ok si pentru ca am vorbit destul... am sa va mai las si pe voi sa vorbiti, dupa ce vedeti clipurile in cauza:

Basescu in gura preseiMintim Romania si asta ne ocupa tot timpu`... cat adevar mon cher, cat adevar!

Basescu in gura lui Stan si GadeaTu Votezi Televizorul?Si cum in ziua alegerilor va fi si un referendum, exprimati-va opinia si la acest sondaj cu mentiunea ca ambele sondaje vor fi prezente in bara laterala a site-ului unde veti avea tot timpul din lume pana pe 22 Nov ca sa votati. Normal ca in 22 veti merge la vot... ;)

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România