vineri, septembrie 04, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

In weekendul asta se desfasoara la Hunedoara Festivalul Berii, prilej de veselie, mici, gratare, kürtös kalács, hamsi, sprot, lucruri de bazar, muzica si voie buna, focuri de artificii si nu in ultimul rand rauri de bere. Sau poate nu ca doar e criza. :)))))
Una peste alta la festival vin si jocurile pentru copiii mici dar si pentru cei mari, ca noi! :))
Pai zic sa incep pastila de azi cu o compilatie de clipuri funny ce are legatura in buna parte cu show-ul ce va fi la Hunedoara.
Marturisesc ca am ras cu lacrimi.Ati mai vazut asa ceva?

Atentie la neatentie...Auch...
Sesizeaza cineva greseala din reportajul urmator? Live la TV:OMG... Cum sa te numesti asa? :)))) Replay daca nu v-ati prins. :D
Mergem mai departe. Graba strica treaba, noi stim dar el se pare ca nu...La final va propun sa ne amuzam de cativa caini si prieteni ai cainilor:Plus ca bonificatie o compilatie funny cu nunti, copii, animale, prajituri si placinte in fata si tot tacamu` ca sa aveti ce privi in weekendul asta. :)))
Daca ma cautati :)) sunt la mici si bere, la Festivalul Berii..
BYEeeeeeeeeeeeeee.... am pleeeeeecccaaaaaaatttt.....* NOU * Vrei sa fii vedeta? Promoveaza-te gratuit! Intra aici si trimite-mi piesele tale muzicale, sa le auda toata lumea!* NOU * Forum Recomandarea Zilei

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România