miercuri, iulie 15, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

E vara, avem soare din plin, avem si canicula zilele astea... parca ne dorim acum zilele racoroase din weekendul trecut!
Deci in aceste conditii cel mai bne e sa pleci la mare, zic eu.
Incepem ziua cu noi idioti in actiune, primul chiar la mare:Ati vazut vreodata cum se dezintegreaza o bicicleta? Nu normal, ca e cam greu dar nu imposibil daca are un idiot la carma.

Lista continua cu un altul din Franta:Nici sa fi vrut nu reusea performanta asta. :))
Cine n-are de lucru, isi face:Daca esti tare, dovedeste tot ce sti si arata tot ce poti:De prin Orientul indepartat, live la tv legat de bursa. E in cadere dupa cum se poate vedea:Si suedezii au talentele lor:Singur acasa... X, Y, Z...Un top 15 la cazaturi:Si rata face pe moarta:))Un concurs cu pusti undeva prin Asia...Nu pot lipsi nici farsele, unele sexy!Pentru final una de la noi, Made in Romania.
- Cine e?
- Posta....
Bonus... doar pentru iubitorii de animale ca tot am avut azi animale in program. Un pui de ursulet face cunostinta pentru prima data cu alti pui de leu si de cimpanzeu. Mai mult decat dragut!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România