miercuri, iulie 01, 2009

Pastila Zilnica de Ras!

Nu stiu ce sa mai cred! Pe bune!
Am o rubrica prezenta aproape zilnic in pastila, idioti in actiune - fara mostenitori - o stiti cu siguranta. Ei bine in ea va prezint cei mai idioti barbati de pe planeta, ce se maltrateaza si se lovesc acolo unde ii doare cel mai tare pe baieti, printre altele locul preferat la sutul cu piciorul de catre fete mai ales atunci cand sunt furioase pe baieti. Tot timpul am sustinut ca astia nu vor mai avea copii never ever si uite ca totusi... m-am inselat, se poate!
Vom vedea o compilatie de clipuri cu un personaj controversat din Anglia iar spre finalul filmuletului vedem ca are si un copil. Intrebarea fireasca si normala: Cum e posibil asa ceva dupa atatea... explozii de bilute?!Ce inseamna 10 ani de practica.. :)) iti faci bilutele de piatra sau cum spune si autorul clipului, de otel! :))
OK!
Cum e daca omu` se pune in locul Hamsterului... ?Si cand te gandesti ca ei fac un teambuilding in natura! E foarte adevarat ca astfel de activitati sporesc randamentul in firma!
Ca mai vezi cate un barbat in halu` asta nu e parca nicio problema dar cand vezi o femeie.. e prea de tot. :))Si tot despre sexul frumos. Cine nu e gata il iau cu lopata! 1,2,3 si...Nu fi cu nasu` pe sus!Ce mai e nou la stiri! Ici shia.. :)))La final v-am pregatit o compilatie cu clipuri funny mai noi si mai vechi aparuta ieri pe net!Extra bonus.. cu o intrebare: de cand au rusii veri caniculare de li se topeste astfaltul pe strazi?Desigur.. V-ati dat seama ca si la ei se lucreaza la asfalt ca la noi! Chiar mai prost si mai rau ca la noi.. :)))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România