luni, iulie 06, 2009

Cel mai tare Samurai!

Imi amintesc cu placere de vremurile copilariei cand la televizor din ani in pasti, in cele 2 ore de program comunist mai savurai si un film artistic de 90 de minute impartit in seriale ce rulau pe micul ecran timp de o luna. Atunci am vazut primele filme cu Samurai si Ninja. Asta pana prin `85 ca dupa... pauza. Erau doar filme Made in URSS sau alte tari comuniste.
Dar sa revenim. Stau si ma gandesc ce diferenta e intre ce reprezenta un Samurai atunci si ce reprezinta acum!? Atunci samuraiul doar taia in carne vie... Acum e mai mult obiect de arta si istorie ca nu prea mai are ce taia si ca sa nu se plictiseasca, samuraiul s-a modernizat. Face show, taie portocale, castraveti, mingi de baseball sau de tenis si de ce nu lucruri milimetrice cum ar fi palaria unei ciuperci, pastaia de fasole, bilute de airsoft ce au doar 6 milimetri sau tevi metalice asezate pe suport de lemn dar fara sa atinga sau sa taie si respectivul suport.
Imagini senzationale despre ce poate un Samurai modern:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e chiar tare. Dar ce crezi ca si in ziua de azi se sfieste sa nu taie si in carne vie? :)))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România