luni, iunie 22, 2009

Pastila zilnica de ras!

E inceput de saptamana si o luam de la capat. Misiunea mea este si azi ca cea de ieri si-anume sa va aduc noi aparitii in materie de divertisment, pentru ca rasul nu-ti poate face decat bine, cu`atat mai mult cu cat stim ca.. lunea nici iarba nu creste..
Incepem pastila de azi cu cea mai noua compilatie a gafelor pe bicicleta, motor, masina si orice alt obiect ce te pune in miscare. Hai sa vedem, ne miscam si noi mai cu talent? :))))



In weekendul ce a trecut am privit o emisiune la italieni si nu pot sa nu va impartasesc si voua imaginile. Incepem cu pisici iar mai apoi avem caini. Baiete lasa-ti zambetul pe buze ca nu suntem la inmormantare. :)) Ai de ce rade:





E de rasu` plansu`... adica.. inscri un gol, tu ca portar, te bucuri, bla bla si in secunda urmatoare primesti gol. No way.. mai ca nici nu-ti vine a crede. Priviti faza monumentala din Olanda:



Dupa cum stiti zilele trecute a fost mare meci mare intre nationalele Egiptului si a Italiei. Priviti-l pe Gattuso.. :))



A scapat inculpatul pe holurile Judecatoriei. :))



Poate vreti sa ne dam.. pe ceva:



Ce viata! Cat pe ce sa mori din cauza unei sticle de Cola la 2 litri. Priviti sticla.. ciudat dar destul de amuzant!



Si cainii se drogheaza.. cu ce pot si ei. Rusii se amuza n-au nicio treaba.



Nu-l cunosc pe cel ce a intocmit topul urmator si nici nu sunt de acord cu ordinea personajelor din acesta. Ce e clar, e ca a iesit un montaj misto pe care va invit sa-l vedeti in urmatoarele minute:

TOP 10 PROSTI IN ROMANIA * ever *



Ce ati vazut mai sus s-a intamplat live. Parasim Romania dar ramanem in aceeasi categorie a transmisiunilor live de la tv, pentru a vedea o noua colectie de faze tari cu reporteri in actiune. :))



Nah ca au intrat in istorie... :))
Iar la final, tragem linie pentru a recapitula in mare cam ce a fost cool in materie de ras, saptamana ce tocmai a trecut.

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Ca bonifcatie, farsa cu banana! :))















0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România