miercuri, iunie 10, 2009

Pastila zilnica de ras!

Helou helou helou... ne vedem din nou la pastila! Sper sa deveniti dependenti de ea. :))
Niste americani doresc sa vada si ei cu ochii lor daca mitul floricelelor de popcorn din cauza telefoanelor mobile e adevarat. Iata ce au facut:Baieti... cu 4 telefoane porumbul ,,infloreste,, in 3 secunde.. :)))

Un indian zboara pentru prima data cu avionul. Tu cum ai reactiona daca ai intra in panica? Iata reactia lui:Farse intr-o familie tatuata din america:Fetelor... s-a inventat masina pentru voi:S-a intamplat zilele trecute in direct la stirile locale undeva in SUA.
Care e legatura dintre pretul combustibilului, un reporter devotat si o zona verde irigata?
Tocmai cand incepe transmisia live, porneste si irigarea... Continuarea:)))Harababura, tot live, de data asta la Fox.Trecem la fotbalul portughez pentru a vedea ce nu trebuie sa faca un politist pe stadion.Iar cine are boala pe politia rutiera de aceasta data, poate incerca asta, daca`l tine:La final va propun un clip cu eroi in agonie si extaz, suferinta, durere, umilinta si... ce mai descoperiti in clip. :)))

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România