vineri, iunie 12, 2009

Cum sa luminezi o floare?!

Pun pariu ca pe asta n-o mai stiati....
Daca sunteti in pana de idei atunci cand vreti sa faceti un cadou sau chiar sunteti afectati de criza, ei bine va vin in ajutor cu o idee simpla de cadou, la indemana care pe deasupra este si foarte ieftina. Aveti nevoie de cateva lucruri doar iar rezultatul este peste asteptari.
Ati mai vazut pana acum vreo garoafa care arde, care lumineaza? Nu trebuie sa-i pui led... trebuie doar sa injectezi in garoafa o solutie de alcool in care ai dizolvat de la un chibrit bulbul partii ce se aprinde, care este defapt fosfor cu sulf. In plus se mai injecteaza si oxigen peroxidat sau apa oxigenata. Rezultatul se vede mai jos. O garoafa ce zici ca arde sau care pare ca are o lumina interioara. Nice....

4 comentarii:

Anonim spunea...

Tare...
deunde le mai scoti man?

Anonim spunea...

frate nu merge :|

Anonim spunea...

ce concentraii au substantele?

Mircea Alex spunea...

Pai ce concentratie...!? Dupa cum vezi in clip, aproximativ...
Eu n-am facut testul sa vad daca merge, am sa-l fac atunci cand am timp liber dar un prieten mi-a confirmat ca functioneaza. El a facut cadou cateva flori tratate astfel iar efectul a fost muult peste asteptari. Fetele au fost impresionate pana la cer! Deci merita efortul de a crea o astfel de floare luminata.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România