luni, mai 11, 2009

Tu poti citi?! Test de pesripciatcate :)))

Ei da, ai putut citi titlul? Esti tare! Asta e o chestie usoara dar citeste si ce scrie in clipul de mai jos si vei fi si mai tare, daca poti!Asa... si apropos de teste, o anume tanti de la BBC s-a trezit intr-o dimineata ca vrea sa testeze cum e sa fii in extaz sau in agonie. Eh nici chiar asa dar pe aproape!
Oamenii de stiinta au substante (si pe baza de canabis), care dau drumul creierului sa se exprime dupa dorinta lor. Te aduc in prag de dezintegrare din cauza rasului sau dimpotriva te poate baga in mormant din cauza tristetii ce ti-o provoaca. Ma intreb daca aceste substante nu sunt deja folosite ca metoda de tortura de catre serviciile secrete pentru a scoate informatii de la detinuti.
Dar sa revin la film. O urmarim in toata splendoarea ei pe tanti reporterita. Devine cu adevarat interesant si foarte hazliu de-abia dupa primul minut.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România