duminică, mai 24, 2009

Recomandarea Zilei - 24 Mai 2009

Aseara m-am uitat si eu ca tot romanu` la tv si dupa vreo 20 de minute de cautari pe la posturile noastre... ma enervez si intorc antena de satelit pe 13 est la italieni unde oricand la orice ora din zi sau din noapte gasesc ceva interesant, pe placul meu.

Pe RaiUno am ramas pentru ca am auzit o voce ce te unge la suflet. Iata ce am vazut:Charmaine Clarice Relucio Pempengco sau mai pe scurt asa cum o stie tot mapamondul, Charice, luna asta pe 10 a implinit doar 17 ani. Are o voce de-i pune in cur aproape pe toti de pe la noi, garantat. E nascuta si traieste in Filipine si practic a fost lansata de Youtube. Prima aparitie pe internet a avut-o in 2005 cand avea 13 ani. In acelasi an a castigat primul concurs cu premii substantiale din viata ei, Little Big Star la televiziune de stat din Filipine. Ulterior a castigat tot ce s-a putut castiga in Asia, precum un tsunami. :)) Mai apoi Oprah a facut-o vedeta de talie mondiala. Are la activ interpretari live alaturi de Katharine McPhee, Andrea Bocelli, Michael Bublé, Josh Groban, Alicia Keys + Celine Dion. Si apropos de Celine Dion... Zilele trecute a fost si ea invitata la Oprah.
Charice si Celine Dion in duet. De senzatie... cu volumul la maxim:Nu-i asa ca aveti pielea de gaina?
In 3 ani si cateva luni Charice devine un nume in muzica internationala lucru pe care altii nu l-au realizat intr-o viata.
Are lumea la picioarele ei. O voce de aur!
Si asta nu e tot!

Vreau sa aruncam o privire asupra primelor ei piese.
La noua ani are prima aparitie la un concurs tv in Filipine:


Si castiga... locul 1 si... o diploma. Pesemne ca in Filipine era criza inca de pe atunci! :)))


In 2005 isi facea aparitia la televiziunea Filipineza de stat cu...

I will always love youI wanna dance with somebodyIar aproape de finalul postarii o piesa dedicata de catre Charice mamei ei.
Charice - Mama
Si uite asa Charice se alatura lungului sir de copii talentati cu voci de exceptie pe care ii are omenirea.... De aici in colo vizionati clipurile doar daca sunteti interesati.
Iar pe acesti copii talentati ii putem urmari in clipurile de mai jos:Amazing Child Singers - video four poate fi vizionat aici. Sony i-a taiat embed-ul... ca deh... drept de autor. :))

1 comentarii:

Doina din Baia Mare spunea...

Deci pe bune de nu m-am cutremurat cand am auzit-o. E buna rau de tot.
Unde is vedetele de la noi? Vedete la playback, repetentilor!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România