miercuri, aprilie 08, 2009

Poftiti la taxi!

De aproape un an, un taxi din Bacău este mai solicitat ca niciodată, dar nu deoarece tariful ar fi mai mic, ci pentru că autoturismul este condus de o şoferiţă brunetă, cu ochi albaştri, talie ca de viespe şi buze rumene. Clienţii îşi pierd deseori capul, după o cursă cu focoasa taximetristă, şi întotdeauna lasă bacşişuri consistente.


“Ştiu că e periculos să fac taximetrie, dar până acum nu mi s-a întâmplat nimic. Oricum, mi-am făcut un cerc de clienţi care apelează doar la serviciile mele”, declară şoferiţa.

“Am ajuns să conduc maşina dintr- o întâmplare. Soţul meu, care este tot taximetrist, a avut anul trecut permisul suspendat pentru trei luni. Pentru că exista pericolul să rămână fără contractul cu firma de taximetrie, m-am urcat la volan în locul lui. Şi nu am mai renunţat la şofat nici după ce soţul meu şi-a recăpătat permisul”,

Si uite asa dintr-o intamplare, a ajuns sa fie fericita ca isi poate urmari sotul pas cu pas. Detaliile povestii le puteti citi aici!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Fereasca sfantu... :)) Din laterale nu a fost pupat? :))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România