duminică, aprilie 26, 2009

Petitie pentru comentarii penibile la TVR! Semneaza si tu!

Daca esti fan de Formula 1 si vrei sa-ti satisfaci aceasta mica placere duminicala, in Romania ai o problema. Palavrageala comentatorilor iti poate strica toata bucuria, oricat de frumos ar fi spectacolul pe circuit. Peroratii fara noima pentru a umple "timpul de antena", glume nesarate, amatorism in exprimare, eterne confuzii intre piloti, aberatii in jurul unor chestii straine de desfasurarea cursei, reclame mascate la vreun pilot care isi aude constant numele pe post, toate se aduna si cresc in urechile tale ca niste buruieni mucegaite si enervante de care nu mai poti sa scapi, in fiecare duminica de Mare Premiu.

Din fericire, o defectiune tehnica ne-a aratat calea spre lumina. Sesiunea de calificari pentru Marele Premiu al Australiei a fost pentru noi echivalentul unei mantuiri nesperate. Timp de vreo 25 de minute, din televizoarele noastre nu s-a auzit decat sunetul motoarelor si comunicatiile radio dintre pilot si standuri. Grafica TV ne-a dat informatii tot timpul cu privire la clasament, iar noi am stat in priza ca niste copii care descopera pentru prima data canalul porno.

Oare n-ar fi frumos sa fie tot timpul asa? Noi n-avem nimic nici cu Victor, nici cu Miky (umbla vorba ca l-a imprumutat cu bani chiar si pe Ecclestone, deci tipul trebuie sa fie ok). Pe bune, poate comentatorii sunt baieti buni in viata privata. Nu e ca si cum am avea ceva personal cu ei. Dar nu-i asa c-ar fi frumos sa incercam sa nu mai zicem nimic pe post? Nu-i asa c-ar fi frumos sa putem da si noi volumul la maxim pe timpul cursei, ca sa auzim motoarele? Nu-i asa ca informatiile de pe ecran sunt foarte elocvente pentru toata lumea, fara comentarii din studio? Noi asa zicem. Drept pentru care, am facut o petitie.
Sa vedem ce iese...

Semneaza si tu aici!



Pana la depunerea petitiei la conducerea TVR, bulina catre petitie ramane pe site in meniul-bara din partea stanga a paginii!

Petitie TopGear


Doamne ajuta si da bine asta pana se implementeaza si la noi tehnologia HD in Formula 1 la TV, ce permite vizionarea curselor din mai multe unghiuri cu camere diferite!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România