marți, aprilie 07, 2009

Aminteste-ti ca ai si amintiri..... Salvati Corvinul!

Ieri in drumul meu prin oras am dat de un grup inflacarat care de fiecare data nu ezita sa isi apere simbolul orasului, echipa de fotbal locala.
Multi dintre voi nu sunteti pasionati de fotbal dar poate la fel de multi sunt iar dintre acestia exista vreunul care sa nu fi auzit de Corvinul Hunedoara?!
O foarte scurta prezentare in 90 de secunde, ca sa stim ce a fost Corvinul....

Pare` se ca... cel putin asa vad eu personal lucrurile daca ar fi sa ma intrebati pe mine, nimeni din actuala conducere a Primariei din Hunedoara nu misca un deget pentru a face ceva si pentru a impaca sufleteste si suporterii insetati de fotbal, suporteri care nu sunt putini si au dovedit lucrul acesta la alegerile locale unde li s-a promis marea cu sarea si au primit exact... nimic. Doar promisiuni.. specifice campaniilor electorale.
Ieri s-a mai derulat o etapa din lungul sir de etape, prin care suporterii isi cer drepturile si de ce nu minimul respect din partea autoritatilor locale, prin care sa se indeplineasca promisiunile facute in perioada electorala cand actualul primar a rezolvat sustinerea printr-o lada de bere la fiecare grup intalnit in oras. Rusine lui si rusine alor lui....

Palmaresul echipei este uitat de politicieni dar suporterii nu uita. Vin ele alegerile chiar de ar fi sa astepte inca aproape 4 ani....
Salvati Corvinul, o campanie plina de antuziasm si speranta. Detaliile le puteti citi aici!
Iar la final o intrebare, in aceste conditii, cine mai poate salva echipa orasului?

1 comentarii:

Corvinist pana la moarte spunea...

Hai Corvinu!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România