luni, martie 16, 2009

CFR a descoperit America - in sfarsit! Ia beletu` neamule!

Fratilor o trairam sa o vedem si pe asta.
De azi CheFeReul nostru cel de toate zilele lanseaza Serviciul de Rezervare a Locurilor „ON LINE” pentru trenurile care circulă în trafic intern, disponibil persoanelor fizice.
Partea nasoala ca sa fiu bland, e ca odata realizat contul pe site-ul cfr calatori, tre` sa te duci la orice casierie sau agentie CFR ca sa iti activezi acel cont, apoi sa mergi acasa si sa faci efectiv rezervarea(se dau oare si la geam?!). Credeti ca e doar atat? No way.... Dupa... du`te frate iar la agentie sau casierie cfr ca sa iti procuri beletul pe baza rezervarii on-line si apropos... tre` sa scoateti la imprimanta rezervarea on line ca altfel nu primiti niciun belet probabil tantile de la case in comoditatea lor infinita habar n-au sa acceseze baza de date sa te gaseasca pe baza buletinului proprietate personala in rezervarile on line. Si ce daca nu ai imprimanta, te duci prin vecini sau la vreo firma ca sa iti scoti la imprimanta rezervarea ca doar astia de la cfr nu se puteau inspira de la firmele de transport aerian unde in cazul rezervarilor on line ti se elibereaza un cod de rezervare iar acel cod impreuna cu un act de identitate sunt suficiente ca sa calatoresti... Bine si sa revenim la etapa de la agentie sau casierie, primesti un bilet pe baza rezervarii si ca sa fim romani in sensul adevarat al cuvantului, mai platesti in plus si pentru faptul ca ai avut tupeul sa le dai bani anticipat pe biletele ce le-ai cumparat acum o luna.. sa zicem, si cat credeti? 3,5 lei daca ai un bilet sau 5 lei pentru mai multe rezervari ca vorba aia Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!
In concluzie, de ce pisici au mai inventat un sistem care e mai scump si mai complicat ca in cazul in care iti cumperi biletul in momentul plecarii cu trenul?! Ca asa`i romanu` se scarpina tot timpul cu mana stanga in partea dreapta cand ar putea alege ceva mai simplu.... In fine, noi sa fim sanatosi ca de noul sistem revolutionar lansat de CFR ne-am lamurit si asta pe langa celelalte bile negre pe care le-a acumulat CFR-ul de-a lungul timpului. Vedem si noi cateva dintre ele mai jos:
PS: ca o mica paranteza, eu din Romania am platit si am rezervat bilete on line pentru TrenItalia, similara CFR-ului din Italia, fara nicio problema.
Frate romanu` fura de rupe pamantu` dar cand e vorba sa fure si un sistem... sau ma rog, sa fiu mai bland, sa se inspire din ceea ce fac altii, nu o face! Mi-e sila.... de tara asta!
Ok, se intampla in Romania:

Frate da` ce trage tzugu`....Si daca avem ceva k lumea avem ca sa avem...


Ajunge cu plansuuuu... hai sa visam frumos, odata si`odata tot o sa vina vremea aia si la noi:Iar la final... un fel de How it`s made?! Nicidecum de la noi...La mai mare CFR-ul nost` drag!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Scrie despre tot ce vrei.... pe raspunderea ta!
Comentariile postate in subiectele mai vechi de 2 zile vor fi moderate si vor aparea pe site in cel mai scurt timp posibil!
Daca alegi sa comentezi semnand cu profil Google atunci ai posibilitatea de a urmari comentariile ulterioare. Pentru asta, dupa logarea in contul Google, apasa mai jos pe Abonaţi-vă prin email si vei fi informat pe email atunci cand cineva comenteaza dupa tine.

ESTE OBLIGATORIU CA TOATE MESAJELE SA FIE SEMNATE DOAR CU NUME DE PERSOANE, ALTFEL ELE VOR FI STERSE.
Fac exceptie de la regula, mesajele semnate sub anonimat dar si cele cu link spre blogger.com(profil) indiferent de semnatura!

NU SUNT ACCEPTATE COMENTARII CU NUME(SEMNATURA) DE OBIECTE, LUCRURI, SERVICII, MESAJE PUBLICITARE, ETC


IS REQUIRED, ALL MESSAGES WILL BE SIGNED WITH YOUR REAL NAME, OTHERWISE... WILL BE DELETED!!!! Thank You!

 

User Agreement | Termeni si conditii | Privacy Policy

© 2009 - 2020
Mic Alexandru
Creative Commons License
Licenţă Creative Commons Atribuire - Necomercial - Fără Opere Derivate 3.0 România